Sadevesi­järjestelmät, rännit

Sadevesijärjestelmä katollesi ammattitaitoisesti Salon Peltituote Oy:ltä. Olemme erikoistuneet valmistamaan laadukkaita ja näyttäviä sadevesijärjestelmiä (vesikouruja ja syöksytorvia).

Kysy tarjous!

Hanki kotimainen sadevesijärjestelmä Salon Peltituote Oy:ltä

Valmistamme kaikki sadevesijärjestelmät laadukkaasta kotimaisesta molemmin puolin pinnoitetusta teräsohutlevystä. Vesikourujen varastopituudet ovat 4 ja 6 metriä, toimitamme myös määrämittaan ajettuna nopealla toimitusajalla. Kourut ja alastulosarjat valmistamme sekä pyöreinä, että kantikkaina, perusväreistä ja erikoisväreistä, omalla tehtaallamme.

Sadevesijärjestelmien toimituksen mukana voi tilata tarvittavat oheistuotteet. Laskemme sadevesijärjestelmien lisätarvikkeet tilauksen yhteydessä, jolloin määrät tulevat varmasti oikein. Kaikki lisätarvikkeet saat samassa toimituksessa, jolloin sinun ei tarvitse hankkia mitään ylimääräistä tavaraa. Kaikki sadevesijärjestelmät lähetämme heti varastosta.

Sadevesijärjestelmät toimitamme tarvittaessa asiakkaalle kotipihaan tai varastoon. Toimitamme tuotteet omalla kuljetuskalustollamme pääasiassa reittikuormissa Pori-Tampere-Mikkeli linjan alapuolella. Sovittaessa voimme toimittaa tilaukset myös muualle Suomeen.

Miksi hankkia sadevesijärjestelmä meiltä

  • laadukas kotimainen molemmin puolin pinnoitettu teräsohutlevy
  • pyöreät ja kantikkaat kourut ja alastulot- varastomitat 4 ja 6 metriä
  • tilauksen mukaan määrämittaan ajettuna nopealla toimitusajalla
  • kaikki oheistarvikkeet myös kattavasta varastosta
  • 6 metrin kärryn vuokraus- kilpailukykyiset hinnat
  • tehtaan omilla koneilla ajettuna- myös 6” sadevesijärjestelmät

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta sadevesijärjestelmästä.

Meiltä myös laadukkaat kattopellit sekä kattoturvatuotteet, tutustu!

OK-Kourutarvikkeet - Pyöreä

OK-Kourutarvikkeet - Kantikas