Peltilistat ja rakennuslistat
Salon Peltituote Oy

Tarjoa rakennuksellesi suojaa Suomen vaihtelevilta sääolosuhteilta. Peltilistoilla pidät rakenteet kunnossa kestävästi ja ulkonäöstä tinkimättä. 

Meiltä saat vakiomittaiset listat katto- ja seinärakentamiseen mieleisessäsi värissä. Yleismallien lisäksi valmistamme rakennuslistoja mittatyönä. Kaikissa tilauksissa pidämme huolta siitä, että listamme sopivat ulkonäöltään saumattomasti rakennuksesi katto- ja seinäprofiiliin.

Peltilistamme valmistetaan kotimaisista materiaalista omissa tiloissamme. Vahva konekantamme takaa nopeat ja luotettavat toimitukset suurempiinkin kohteisiin – tarvittaessa suoraan työmaalle.

Teemme peltilistoja sekä rakennusyrityksille että omatoimisille tekijöille. Meiltä onnistuvat myös esimerkiksi paksumpien levyjen särmäykset aina 5 mm asti ja monet muut peltialan tilaustyöt!

Pyydä tarjous »

Harjapelti pyöreä

Harjapelti sileä

Harjapelti sileä (leveä malli)

Päätylista

Jiirilista

Seinällenostolista

Räystäslista Klassikko

Räystäslista Klassikko taivutettava

Harjantiivistelista Klassikko

Päätylista Klassikko

Yläräystäslista Klassikko

Yläseinällenosto Klassikko

Sivuseinällenosto Klassikko

Kattopellit

Peltikatto on varma valinta niin uuteen taloon kuin vanhan remontointiin. Me teemme säässä kuin säässä kestävät peltikatot mittojen mukaan, haluamassasi värissä.

Tutustu myös kattopelteihin »

Toimialueemme

Päätoimialueemme on Varsinais-Suomi, mutta palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa. Omalla kuljetuskalustollamme toimitamme pellit ja muut tuotteet reittikuormissa Pori-Tampere-Mikkeli-linjan alapuolelle.