Tikkaat omakotitaloihin ja teollisuusrakentamiseen
Salon Peltituote Oy

Valitse turvallinen kulkuyhteys katolle ja rakennusten yläkerroksiin. Salon Peltituote Oy:ltä saat kotimaiset Pisko-tikkaat nopealla toimituksella suoraan kohteeseesi.  

Laadukkailla Pisko-tikkaiden ansiosta vesikaton huoltotoimenpiteet sujuvat helpommin. Valikoimastamme löydät myös tuotteet turvalliseen alaspääsyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaissa käytetään normaalin tikasrungon lisäksi aina kullekin kattotyypille ja käyttötarkoitukselle soveltuvia kiinnikkeitä. 

Pisko-tikkaiden kuumasinkitystä teräksestä valmistetut rungot soveltuvat seinä- ja lapetikkaiksi, hätäpoistumistikkaiksi ja sivutikkaiksi. Kaikki tuotteet on suunniteltu tiukkojen laatu- ja turvallisuustandardien mukaisesti. Liukastumisen vaara on minimoitu kulumattomalla mekaanisella karhennuksella ja SafeGrip-teknologialla. 

Pyydä tarjous »

Tikkaiden varastopituudet

1,2 m

2,1 m

2,7 m

3,3 m

Tutustu myös kattoturvatuotteisiin

Peltikatto on varma valinta niin uuteen taloon kuin vanhan remontointiin. Me teemme säässä kuin säässä kestävät peltikatot mittojen mukaan, haluamassasi värissä.

Lue lisää »

Toimialueemme

Päätoimialueemme on Varsinais-Suomi, mutta palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa. Omalla kuljetuskalustollamme toimitamme tuotteemme reittikuormissa Pori-Tampere-Mikkeli-linjan alapuolelle.