Kattosillat ja lumiesteet

Lumiesteet

Lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Lumiesteet tulee sijoittaa mahdollisimman lähelle räystästä siten, että lumikuormat siirtyvät kantaviin rakenteisiin.

Kattosillat

Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katolla sijaitseville huoltokohteille esim. savupiipulle. Pisko kattosillat ovat rakenteeltaan tukevia, kestäviä ja hyvin lunta läpäiseviä. Pisko-kattosillat ovat helposti ja siististi jatkettavia. Kattosilta ritilässä on liukastumisesteet. Kattosilloissa ja lumiesteissä käytetään samoja kiinnikkeitä. Kattosilloissa käytetään peruskiinnikkeen lisäksi kaltevuuden säätölevyä. Kiinnikkeitä valmistetaan kaikille yleisimmille kattotyypeille.

Kotimaiset standardien mukaiset kattoturvatuotteemme ovat turvallinen valinta. Kattosiltaa käytetään tikkaiden jatkeena kulkuteiden rakentamiseen katolla sijaitseviin huoltokohteisiin. Lumiesteet estävät vaaratilanteet, jotka lumen ja jään putoaminen katolta saattaa aiheuttaa. Meiltä löydät joka kattoon sopivat kattoturvatuotteet!

Kysy tarjous!

Turvakiskot ja putoamissuojat

Turvavarusteita käytetään Pisko-tikas- ja kattoturvatuotteiden kanssa kohteiden vaativuuden ja voimassa olevien rakennusmääräysten mukaan.

Tilaa laadukkaat kattoturvatuotteet Salon Peltituote Oy:ltä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta kattoturvatuotteista.

Salon Peltituote Oy:ltä myös laadukkaat kattopellit sekä sadevesijärjestelmät, tutustu!