Kattosillat ja lumiesteet
Salon Peltituote Oy

Kattoturvatuotteemme suojaavat sekä katolla liikkujaa että maan kamaralla aikaansa viettävää asukasta. Valikoimastamme löydät kotimaiset, tiukat turvallisuustandardit täyttävät Pisko-tuotteet. 

Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisina kulkuteinä katolla sijaitseviin huoltokohteisiin. Meiltä saat sillat, jotka ovat tukevia, kestäviä ja hyvin lunta läpäiseviä. Kaikkein kattosiltojemme ritilöissä on liukastumisesteet ja tarvittaessa niitä voi jatkaa helposti ja siististi.  

Lumiesteillämme ehkäiset vaaratilantilanteet, joita lumen ja jään putoaminen katolta saattaa aiheuttaa. Lisäksi niillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Esteet sijoitetaan mahdollisimman lähelle räystästä siten, että lumikuormat siirtyvät kantaviin rakenteisiin.

Salon Peltituote Oy:ltä saat kattosillat ja lumiesteet nopealla toimituksella – tarvittaessa suoraan pihallesi. Valikoimastamme löydät myös kiinnikkeet kaikille yleisimmille kattotyypeille.

Pyydä tarjous »

Tikkaat

Valitse turvallinen kulkuyhteys katolle ja rakennusten yläkerroksiin. Salon Peltituote Oy:ltä saat kotimaiset Pisko-tikkaat nopealla toimituksella suoraan kohteeseesi.  

Lue lisää »

Toimialueemme

Päätoimialueemme on Varsinais-Suomi, mutta palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa. Omalla kuljetuskalustollamme toimitamme tuotteemme reittikuormissa Pori-Tampere-Mikkeli-linjan alapuolelle.